Changes between Version 28 and Version 29 of WikiStart

Show
Ignore:
Timestamp:
02/19/09 19:02:26 (11 years ago)
Author:
daro
Comment:

--

Legend:

Unmodified
Added
Removed
Modified
 • WikiStart

  v28 v29  
  66De producerade resultaten kommer att göras lättillgängliga för intresenter inom hälso- och sjukvården. Läkemedelsinformation kommer att användas främst av IT-system för beslutstöd  och av hälso-och sjukvårdspersonal och patienter direkt via webbaserade sajter. 
  77 
  8 Tendenserna inom informationsteknologin medför hela tiden att flera informationstjänster exponeras och integreras med varann via webben, det som specialiserade media brukar kalla "cloud" och "webservices". 
   8Trenden inom informationsteknologin medför hela tiden att flera informationstjänster exponeras och integreras med varann via webben, det som specialiserade media brukar kalla "cloud" och "webservices". 
  99 
  1010Läkemedelsinformationen i Wikidrug och andra tillgängliga källor inom läkemedelsinformationsområdet kommer att göras tillgängliga genom den sk programmeringsgränssnittet LMC-MAPI. Fristående IT-system inom hälso- och sjukvården kommer att kunna utnyttja denna information med samma metoder som används vid navigering på Internet.